20 Ağustos 2013 Salı

Breaking Bad




Dizinin fragmanı:


    Sıradan bir kimya öğretmeni olan Walter White ,ev geçindirmek için hem öğretmenlik hemde oto yıkamada çalışıyor.Bizim acıklı dizilerimize benziyor namuslu, çalışkan adam, ailesi için onurunu yerlere seren.Hikaye çok tanıdık diyorsunuz durun daha bitmedi, karısı hamile,özürlü bir oğlu var,para yetmiyor.Allah'ım birde akciğer kanseri teşhisi konuyor yani ince hastalığa da tutulmuş.
Dizi çok ödül aldı(özellikle Emmy ödülerini sildi süpürdü)  ama en çok ödülün hakkını veren başrol oyuncusu Bryan Cranston'dur.
Adam o ezik halinden kurtulup hiç beklemediğiniz cesaret örnekleri sergiliyor.Tedavi edilemez durumda olan kanserin verdiği ümitsizlik, aile içi dram sergileniyor.Ayrıca öğretmenimiz eski lise öğrencisinin uyuşturucu sattığını bu işin çok para getirdiğini öğreniyor.Artık uyuşturucu yapıp satmaya başlıyor, katil ve gözüpek biri oluyor.Sigara bile içmeyen adam uyuşturucu ile tanışıyor.
senelerdir duyarım diziyi Emmy ödüllerini toplayışlarını da gördüm kısmet bu zamanaymış.Bu gece ilk sezonunu bitirdim, ilk sezonu kısa tutmuşlar 7 bölüm sürüyor.
Malcolm in the Middle dizisinde babayı oynuyordu ama bu dizide iyi iş çıkarmış Bryan Cranston.
İzlemek isterseniz bende tavsiyedir.
Diziden kareler:













Dizinin IMDb sayfası için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder