23 Mayıs 2013 Perşembe

Game Of Thrones 3.Sezon (8.Bölüm)

            Dizinin 3sezon 8. bölümüne geldik bir savaş yok ortada, dizi tutulunca ağırdan almaya başladılar hop diye bitirmeyelim dediler herhal. Neyse en azından bu bölüm biraz daha heyecanlı geçti.

Khalesi ordusunu genişletiyor, zavallım onun bahtı gülsün de tahtın başına o geçsin istiyorum.Arya ve Tyrion Lannister(cüce)'ında Allah yüzünü güldürsün.
Cüce, Sansa Stark'la evlendi ya ben buna çok şaşırdım.


       Pislik Kral Jofrey eskiden evleneceği kızı eliyle(babalık yaptı ya) dayısına teslim etti. Sevgili Sansa o yada bu  şekilde Kraliyet ailesinden biriyle evlendi, yine de muradına erdi sayılır.Evlenme merasimi dramatik komikti.


        Bu sahnede Cüce çok süper tavır koydu, Jofrey'e deli naçar çocuk kral);Sonra  ne yapsın sarhoşum, o yüzden böyle konuşuyoruma getirdi. Dizinin güzel yanı insanı her an şaşırtıyor olması, bu dönemde sabırsızlıkla beklediğim nadir dizilerden.

Jon Snow'un arkadaşı bir dombili vardı ya valla ismi hiç aklımda değil neyse, Ak Gezeni bıçakla öldürdü de salak o bıçağı bırakıp gitti.


Theon Greyjoy'a kim işkence ediyor, bilen var mı?
Aklıma takılıyor da hani sağlam işkence altında, ölse iyiydi.

Brienne of Tarth'ı ayıya yem edeceklerdi, Jaime Lannister o sakat haliyle onu kurtardı ya valla gözüme girdi. Jaime aşık mı oldu acaba Brienne zaman gösterecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder